Specifika marketingu na železnici - Průša, Petr
Špecifiká železnice spôsobujú odlišnú aplikáciu marketingu. Železničná politika podnikania. Marketing železníc krajín Európskej únie. Práca marketingového pracovníka. Starostlivosť o zákazníka.