Komparácia výkonnosti slovenského poľnohospodárstva - Bielik, Peter
Porovnanie úrovne výkonnosti slovenského poľnohospodárstva s krajinami Európskej únie a Vyšegradskej štvorky. Analýza výrobných faktorov z hľadiska využitia ich výrobnej kapacity a produktívnosti. Výkonnosť a dôchodkovosť v diferencovaných skupinách podnikov v slovenskom poľnohospodárstve.