Investičné prebudenie slovenských firiem pomáha lízingu technológií - Apolen, Peter
Lízing technológií na Slovensku v r. 2000. Porovnanie štruktúry slovenského lízingového trhu s európskym priemerom. Nízke zastúpenie počítačovej a kancelárskej techniky. Podobná situácia je aj v ostatných krajinách V-4. Nárast lízingu technológií v r. 2001. Otázka daní. Zabezpečenie rizika.