Systémový prístup k poľnohospodárskej regionálnej politike - Belajová, Anna
Regionálna poľnohospodárska politika ako systém. Zásady, ciele a inštitucionalizácia regionálnej poľnohospodárskej politiky. Objekty a nástroje regionálnej politiky. Rozvojové programy.