Neváhajte a inovujte - Day, George S.
Vyrovnávanie sa etablovaných spoločností s novými technológiami. Nástup prevratných inovácií. Prevratné inovácie sú hrozbou pre existujúce silné podniky. Pasce, ktoré sa objavujú v odlišných fázach rozhodovania a vyžadujú si odlišný spôsob riešenia - jednotlivé druhy pascí. Potreba vyhnúť sa pasciam. Vzdelávanie sa. Zvládanie strategickej flexibility. Organizačné rozdelenie.