Na cestě do Evropské unie: nominální a reálná konvergence v tranzitivních ekonomikách - Frait, Jan
Príspevky zaoberajúce sa tematikou nominálnej a reálnej konvergencie tranzitívnych ekonomík. Reálny menový kurz ako meradlo konvergencie. Reálny kurz a externá konkurencieschopnosť. Determinanty reálneho kurzu.