Kodaň - brána do Škandinávie - Pedersenová, Ľubica
Historický a územný vývoj metropoly Dánska. Rozvoj nového mesta. Rozloha a počet obyvateľov. Funkcia metropoly. Pamätihodnosti a atraktivity mesta a okolia. Mentalita a spôsob života. Kodaň - mesto budúcnosti, jeho ambície a projekty.