Nové bojiská kapitalizmu - Hunt, Ben
Po vyriešení konfliktu medzi kapitalizmom a socializmom sa vynára nový problém existencie rozličných foriem kapitalizmu s vlastnými ekonomikami, sociálnymi systémami, kultúrami a spôsobmi riadenia. Globálna štruktúra obchodu. Opatrenia v záujme výkonnosti zameranej na trh. Zmeny v prostredí riadenia. Produkcia a investícia. Decentralizačné tendencie.