Ako uspieť na medzinárodnom trhu - Horská, Elena
Globalizácia a ekonomická integrácia sú rozhodujúcimi faktormi súčasného medzinárodného podnikania vo všetkých svetových regiónoch. Dva druhy adaptačného procesu firmy. Činitele súčasného medzinárodného prostredia, ktoré determinujú globalizáciu. Smery vývoja globalizácie.