Hodnotenie ekonomických a sociálnych opatrení - Kisztner, Milan
Hodnotenie ekonomických a sociálnych opatrení (HESO) za 2. štvrťrok 2001 pre Slovenskú a Českú republiku. Päť opatrení s najvyšším a s najnižším ratingom.