Komparatívna analýza zmien v typovej štruktúre verejných výdavkov vo vyspelých ekonomikách - Morvay, Karol, 1973-
Štruktúrne analýzy výdavkov verejných financií vo vyspelých ekonomikách. Dlhodobé tendencie vo vývoji podielov vybraných typov výdavkov na celkových výdavkoch všeobecnej vlády. Zmeny v štruktúre výdavkov v období konsolidácie verejných financií.