Ekologické palivá - Začková, Katarína
Z obsahu: V podpore výroby ekologických palív ide Slovensko proti trendu vo svete. Európska únia deklaruje podporu produktom a technológiám šetriacim životné prostredie. Výrobcovia MERO sa boja, že o ich produkt nebude záujem. Využívanie biologického paliva je aj na Slovensku opodstatnené.