Súčasnosť a perspektívy európskeho trhu s plynom - Ďurianová, Alica
Plynárenstvo v EÚ. Otvorenie trhu s plynom v členských štátoch EÚ. Plynárenská smernica Európskej únie. Tranzitné plynovody v Európe. Štruktúra spotreby primárnych energetických zdrojov vo vybraných európskych štátoch roku 1999. Priemerné ceny plynu vo vybraných európskych štátoch.