Určenie stavebných nákladov stavebného diela v SRN - Bakay, Mikuláš
Pravidlá určovania nákladov stavieb v SRN. Dve dôležité normy určovania nákladov - DIN 276 a DIN 277. Odhad nákladov. Predbežný výpočet nákladov. Rozpočet nákladov. Kontrola, riadenie a plánovanie nákladov.