Banka Slovakia má aj v druhom kole pytačov, ale sobáš sa odkladá - Kováčová, Jana
Druhé kolo predaja Banky Slovakia, a.s. zabrzdila Národná banka Slovenska (NBS). Troch uchádzačov o banku považuje NBS za nevhodných strategických investorov. Dôvody NBS považujú uchádzači o majoritu v Banke Slovakia za nedostatočné. NBS zas považuje za nedostačujúce pre vstup do banky kapitálové vybavenie uchádzačov. Pri vstupe významného investora do banky musia byť dodržané Bazilejské princípy. Záujem o banku pretrváva. FNM zatiaľ o privatizácii Banky Slovakia nerozhodol, čaká na vyjadrenie NBS.