Zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 100/1998 Zb. o sociálnom zabezpečení ...
Zákon z 31. mája 2001, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 100/1998 Zb. o sociálnom zabezpečení v znení neskorších predpisov a zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 274/1994 Z.z. o Sociálnej poisťovni v znení neskorších predpisov. Príloha zákona obsahuje sadzby poistného na poistenie zodpovednosti za škodu podľa hlavného druhu činnosti vykonávanej zamestnávateľom.