Návrh financovania výstavby diaľníc od roku 2001
Zdroje financovania diaľníc. Harmonogram postupu výstavby v rokoch 2001-2004 s výhľadom do roku 2006. Kvantifikácia dopadu Nového projektu na zamestnanosť. Rozvojové tendencie na diaľničnej sieti po roku 2006.