Rakúske skúsenosti so vstupom do Európskej únie - Nauschnigg, Franz
Skúsenosti Rakúskej národnej banky so vstupom do Európske únie a Európskej menovej únie. Hlavné oblasti prípravných prác: euro a menová politika, režim výmenných kurzov, liberalizácia pohybu kapitálu, reforma finančného sektora, menová legislatíva, štatistické otázky, platobné systémy. Hlavné liberalizačné opatrenia Rakúskej národnej banky v rokoch 1986-1995.