Návrh novely zákona o verejnom obstarávaní - Bakay, Mikuláš
Návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 263/1999 Z.z. o verejnom obstarávaní. Zmena systému verejného obstarávania. Pravidlá pri podprahových metódach verejného obstarávania. Kontrola a pokuty pri podprahových metódach verejného obstarávania.