Zákon o daňových orgánoch a ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 440/2000 Z.z. o správach finančnej kontroly
Zákon c. 150 zo 6. apríla 2001 o daňových orgánoch a ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 440/2000 Z.z. o správach finančnej kontroly. Upravuje postavenie, organizáciu a pôsobnosť daňových orgánov. Obvody v pôsobnosti daňových úradov v Slovenskej republike.