Motor do Európskej únie - Sotník, Alexander
Zviditeľňovanie Vyšehradskej štvorky prináša osoh najmä Slovensku. Význam vzniku Vyšehradskej štvorky. Obsah vyšehradskej spolupráce. Zahraničnopolitický význam. Medzinárodný vyšehradský fond.