Spoločné podniky: ako zvýšiť výnosy - MacMillan, Ian
Najdôležitejšie úlohy manažéra rizikových projektov. Podnikateľský návrh. Pomoc účastníkom projektu pri vyrovnaní sa s neistotou. Formulácia projektu takým spôsobom, aby ho iní mohli implementovať. Prijateľnosť projektu na trhu. Zabezpečenie obchodu. Použitie predstavivosti, nie peňazí. Odhalenie nedostatkov v schopnostiach. Systémy včasného varovania. Zvládnutie sklamania pri zlyhaní.