Komu je určený zvýhodnený daňový úver? - Salanciová, Darina
Problematika daňových prázdnin pre zahraničných investorov z viacerých pohľadov. Príklady účinnosti 35 zákona č. 336/1999 Z.z. a 35a zákona č. 466/2000 Z.z. Slovensko má v ponuke len lacnú pracovnú silu. Ekonomika stojí a padá na peniazoch. Pokračovanie v ďalšom čísle.