Veľká Británia má najlepšie platených vrcholových manažérov v Európe - Jonesová, Sally
Vrcholoví manažéri britských podnikov sú lepšie platení ako ich kolegovia v Európe. Vyplýva to z celosvetového prieskumu magazínu Management Today. Priemerný ročný zárobok výkonného riaditeľa britského podniku. Najvyššie platy výkonných riaditeľov. Najvyššie platy kvalifikovaných robotníkov. V ostrom kontraste k týmto číslam je priemerný ročný zárobok pracovníkov vo výrobnej sfére. V. Británia má aj najlepšie platených účtovníkov na svete. Dĺžka pracovného času v niektorých krajinách Európy.