Cieľom je vyrovnať majetkové pomery zrušenej spoločnosti - Laššáková, Jana
Komplexnejšie informácie o zrušení a likvidácií obchodných spoločností podľa Obchodného zákonníka. Dôvody na zrušenie spoločnosti. Okamih zrušenia a jeho právne účinky. Obsah a cieľ likvidácie. Vymenovanie a postavenie likvidátora. Pôsobnosť likvidátora a jeho vzťah k zamestnancom. Pokračovanie v ďalšom čísle.