Systém evidencie zaknihovaných cenných papierov v SR - Foltán, Ján
Funkcie cenných papierov. Kto je majiteľom zaknihovaných cenných papierov. Zákonné a ekonomické vlastníctvo cenných papierov. Evidencia z hľadiska zúčtovania a vyrovnania obchodov. Dôsledky zrušenia zákonom stanovenej evidencie majiteľov. Systém evidencie z hľadiska regulácie. Najdôležitejšie navrhované zmeny oproti súčasnému zákonu o cenných papieroch.