Environmentálne orientovaný manažment a náklady v EMS - Hyršlová, Jaroslava
Základné princípy environmentálneho systému riadenia podniku (EMS). Analýza informácií o environmentálne vyvolaných dopadoch na ich hospodárenie. Súčasný stav využívania informácií o environmentálnych nákladoch v podniku. Využitie pre rozhodovanie. Doporučenia a efektívne fungovanie EMS.