MMF odporúča Slovensku znížiť daňové zaťaženie zamestnancov - Baťo, Rado
Hodnotiaca správa hospodárskej situácie Slovenskej republiky MMF na r. 2001 a prognóza do r. 2005. Hlavným ekonomickým rizikom druhého polroka r. 2001 zostáva domáci dopyt. Pokrok v privatizácii štátnych firiem. Problémy v štruktúre výdavkov verejnej správy. Rezorty, v ktorých SR ešte zaostáva. Tempo zvyšovania úspor. Problémy v oblasti sociálnej politiky. Odporúčanie zníženia daňového zaťaženia zamestnancov. Nepružný trh práce.