Stephen G. Roman: Najlepší čas na investície do chémie je práve teraz - Baťo, Rado
Rozhovor so Stephen G. Romanom, kanadským investorom, o kúpe 41 perc. akcií spoločnosťou Exall Resources v Nováckych chemických závodoch (NCHZ), a.s. Nováky. Odporúčanie výberovej komisie však musí schváliť vedenie FNM SR. Finančná situácia Exallu. Financovanie investícií v NCHZ. Silná petrochemická firma Oltchim v Rumunsku a jej privatizácia Exallom. Porovnanie NCHZ a Oltchimu.