Farmakoekonomika napomáha efektívnu liečbu pacientov - Velecký, Milan
Vznik nového vedného odboru farmakoekonomiky pred desiatimi rokmi. Rozpory medzi spoločnosťou, zdravotnými poisťovňami, farmaceutickými firmami, lekármi a pacientami v oblasti financovania liekových výdavkov. Princípy ekonomického hodnotenia liečív sa postupne dostávajú aj do slovenskej praxe. Základné metódy farmakoekonomiky. Charakteristika farmakoekonomiky. Jej postavenie na Slovensku a v Česku.