Prehľad www stránok o predvstupovej pomoci EÚ Slovensku - Mikovíny, Branislav
Štruktúra predvstupovej pomoci Európskej únie. Slovenské, české a európske www stránky, ktoré informujú o možnostiach čerpania prostriedkov Phare. Členenie pomoci Phare za roky 1993-1999 podľa sektorov.