Vyhláška k zákonu o sociálnej pomoci
Vyhláška MPSVR SR č. 246/2001 Z.z. na vykonanie niektorých ustanovení zákona o sociálnej pomoci nadobúda účinnosť 1. júla 2001. Od tohto termínu sa ruší doterajšia vyhláška MPSVR SR č. 198/1998 Z.z. na vykonanie niektorých ustanovení zákona o sociálnej pomoci v znení vyhlášky MPSVR SR č. 407/1998 Z.z., vyhlášky MPSVR SR č. 209/1999 Z.z. a vyhlášky MPSVR SR č. 192/2000. Obsah novej vykonávacej vyhlášky.