Úver - perspektíva rozvoja - Pálfyová, Milica
Aké šance má na Slovensku malý a stredný podnikateľ na získanie úveru. Hlavné účely použitia korunových úverov. Objem poskytovaných úverov a úroková miera z úverov. Úverové programy na Slovensku. Základom žiadosti o úver musí byť dobre vypracovaný podnikateľský zámer. Ako má vyzerať podnikateľský plán.