Plánování a řízení výrobního programu ve firmě - Mečíř, Tomáš
Plánovacie postupy a systémy vo firme Škoda Auto, a.s. Tri základné oblasti plánovacích aktivít: dlhodobé a strednodobé (zaisťuje oblasť centrálnej logistiky) a krátkodobé (zaisťuje závodová logistika).