Sociálne poradenstvo na Slovensku, súčasný stav a možnosti jeho rozvoja - Schavel, Milan
Aplikáciu sociálneho poradenstva v sociálnej praxi definuje zákon NR SR č. 195/98 Z.z. o sociálnej pomoci. Uplatnenie sociálneho poradenstva na Slovensku v praxi a v štátnej sfére. Úrovne sociálneho poradenstva. Podnety na aplikáciu v predmete sociálne poradenstvo.