Zamestnanci a mzdy v rozpočtových a príspevkových organizáciách za rok 2000 - Hlad, František
Štatistický prehľad počtu zamestnancov a priemerných miezd v rozpočtových a príspevkových organizáciách. Zamestnanci a mzdy vo vybraných rozpočtových organizáciách v pôsobnosti odborov školstva. Štruktúra priemerných platov podľa vybraných kategórií zamestnancov v zdravotníckych službách.