Kafilérie na Slovensku - Sobinkovič, Branislav
Z obsahu: Ministerstvo pôdohospodárstva nezvládlo konkurenčný boj kafilérií. Trh spravil zo živočíšneho odpadu lukratívnu surovinu. Štátne peniaze prerozdelí kafilériám N-Adova. Žilinská kafiléria obhajuje rozdielny prístup k producentom odpadov. Obchodnú činnosť kafilérie v Senci vykonáva jej majoritný vlastník. Sprivatizovaná kafiléria v Nitre mieri do náručia štátu. Skrachovaný Lieskovec zatraktívňuje možný záujem štátu.