Spotrebné dane v Európskej únii - Šubík, Peter
Smernice a iné právne predpisy upravujúce oblasť spotrebných daní. Systémová smernica 92/12/EHS. Daňové režimy a postupy uplatňované pri spotrebných daniach, daňové subjekty.