Vznik a šíření technologické změny - Kadeřábková, Anna
Vznik a význam šírenia technologických zmien, vymedzenie základných pojmov. Technologický režim a typ inovačných aktivít. Šírenie technologickej zmeny. Charakter a zdroje technologických vedomostí v procese technologickej zmeny. Vývoj v Českej republike a medzinárodné porovnanie.