Lidé v procesu organizačních změn - Dušková, Anna
Podstata zmien v organizácii. Príčiny organizačných zmien. Negatívne postoje k organizačnej zmene. Stret rezistenčných a hybných síl v procese organizačných zmien. Sociálne súvislosti prístupu k zmenám.