Vplyv transferových cien na maximalizáciu zisku transnacionálnych korporácií - Šaková, Beáta
Základné vymedzenie transnacionálnych korporácií. Definícia materského podniku a zahraničnej afilácie. Toky vnútri systému transnacionálnej korporácie. Spôsoby využitia transférových cien nadnárodnej spoločnosti.