Entrepreneurship in various conditions: the Chinese and Croatian experiences - Ban, Ivo
Vplyv reforiem, liberalizácie a pohybu od plánovaného hospodárstva k voľnej trhovej ekonomike na podnikateľský sektor v Číne a v Chorvátsku.