Slovenský automobilový priemysel v ére globalizácie: problémy a perspektívy - Uhrík, Jozef
Postavenie automobilového priemyslu na trhu s vozidlami na Slovensku a jeho podiel na výsledkoch hospodárenia krajiny. Vývoj dodávok a komponentov pre automobilový priemysel. Trh s vozidlami a jeho vývoj. Vývoj predaja osobných, malých nákladných a nákladných automobilov.