<The> Comparative advantage of Taiwan's major cut flower's - Tsai, J.
Rast odvetvia produkcie kvetín na Tchajwane. Tento rast odvetvia produkcie kvetín je výsledkom zvýšenej domácej spotreby rezaných kvetín a rastu objemu ich exportu. Expanzia exportného trhu kvetín poskytuje vláde potenciálnu možnosť presunúť zdroje z iných odvetví poľnohospodárskej výroby do odvetvia produkcie kvetín. Hodnotenie komparatívnych výhod tchajwanského exportu hlavných produktov rezaných kvetín v porovnaní s japonským odvetvím produkcie kvetín prostredníctvom ukazovateľov čistého spoločenského výnosu a nákladov domácich zdrojov.