Špecifické typy manažérskej a marketingovej komunikácie
Najčastejšie používané komunikačné techniky a metódy v riadení podniku. Vyjednávanie, lobizmus, koučovanie, brainstorming, obchodné rokovanie a intelektuálna komunikácia.