Objektívne a subjektívne faktory merania investičného rizika - Sivák, Rudolf, 1955-
Podstata rizika pri investovaní. Štyri typy rozhodovacích situácií, v ktorých sa pohybuje investor. Kvantifikácia rizika - objektívne a subjektívne faktory rizika.