DPH - metodické pokyny s komentářem - Tomíček, Milan
V nadväznosti na poslednú novelu zákona o dani z pridanej hodnoty vydalo Ministerstvo financií ČR ďalšie dva nové pokyny radu D, ktoré nahradili pokyny doterajšie. Ide o oblasť uplatňovania dane vo výstavbe a vo finančných činnostiach. Dôležitý posun nastal aj pri vrátení dane zahraničným osobám.