Radikálny prevrat vo vymenúvaní osôb do funkcie likvidátora - Gavalec, Miroslav
Pokračovanie článku z HN č. 183/01. Spoločníci a zamestnanci pri likvidácii spoločnosti. Civilná a trestná zodpovednosť likvidátora. Zrušenie spoločnosti súdom.