Výzkum trhu pojištění občanů ČR-2001
Analýza trhu poistenia českých občanov v týchto okruhoch: znalosť poisťovní, vnímanie odboru poisťovníctva, kritéria výberu poisťovne, využívanie poisťovacích služieb a jednotlivých poisťovní a dopad daňových úľav na záujem o životné poistenie.