Rodičovský príspevok je nižší ako životné minimum - Macková, Zuzana
Súčasná výška rodičovského príspevku. Štát už viac ako tri roky neupravoval sumy na účely výpočtu štátnych sociálnych dávok. Znižovanie daní postihne sociálnu politiku. Snaha obmedzovať chudobu. Platenie daní a všeobecný prospech. Potreba štátu nájsť správnu cestu v daňovej a sociálnej politike.